03-01-2017

De eerste selectie van FC Twente vliegt dinsdagmiddag vanaf Schiphol naar het Spaanse Alicante voor een trainingsweek .  Op de velden van de Pinatar Arena in de plaats San Pedro del Pinatar bereidt het team zich verder voor op de start van de tweede seizoenshelft.

Sonny Stevens en Chinedu Ede reizen niet mee, de twee herstellen in Hengelo van hun blessure. Jong FC Twente-spelers Bob Vankan, Delano Grootenhuis, Dylan George, Vincent Schmidt en Richard Jensen maken deel uit van de spelersgroep. Evenals Godfried Roemeratoe, speler van FC Twente onder 19.

FC Twente reist met 27 spelers af naar het trainingskamp.
De selectie: Marsman, Drommel, Hengelman, Ter Avest, Thesker, Bijen, Andersen, Van der Lely, Trajkovski, Katsikas, R. Jensen, Mokotjo, Klich, Van der Heyden, Hölscher, Vankan, Celina, Seys, Yeboah, Ünal, Assaidi, F. Jensen, Oosterwijk, George, Schmidt, Grootenhuis, Roemeratoe.

Zaterdag oefenwedstrijd tegen FC Erzgebirge Aue
Naast FC Twente verblijft onder meer het Franse AS Saint-Etienne en de Duitse clubs SV Darmstadt en FC Erzgebirge Aue ook in San Pedro del Pinatar. Tegen de laatste club speelt FC Twente zaterdag 7 januari (aanvang 15.00 uur) een oefenwedstrijd. De wedstrijd tegen de Duitse 2. Bundesliga club wordt gespeeld in de Pinatar Arena.

Komende week word je via deze website, Twitter, Instagram, Facebook en het YouTube-kanaal op de hoogte gehouden van het trainingskamp.