11-01-2017

Vrijdag 20 januari aanstaande spelen wij de eerste thuiswedstrijd van 2017 tegen Heracles. Voorafgaand aan deze derby is het mogelijk om onbeperkt spareribs te eten in een wel heel bijzondere omgeving, namelijk het FC Twente Museum. 

Alle hongerige supporters kunnen (direct vanuit het werk) vanaf 18.30 uur onbeperkt spareribs eten voor €17,50. In het FC Twente Museum, te midden van de clubgeschiedenis en behaalde prijzen, wordt in een informele sfeer de avond uniek afgetrapt. Ga tijdens het dineren terug in de tijd en bekijk de historie van FC Twente met alle hoogtepunten. Uiteenlopend van de diverse shirts met elk een eigen betekenis, de ludieke geschenken van verschillende tegenstanders en de verscheidende prijzen.

Tot slot ontvangen alle gasten het eerste biertje (Grolsch beugel) van ons. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige voetbalavond!

Reserveren voor het Supportersrestaurant is noodzakelijk en kan via kaartverkoop.fctwente.nl. Met deze kaarten kun je via Fanstore De Grolsch Veste naar binnen en aanschuiven in het FC Twente Museum. Na het eten kun je via de reguliere ingangen naar je tribuneplaatsen.

Let op; er zijn slechts enkele plekken beschikbaar, VOL=VOL.

Reserveren