17-12-2016

FC Twente Vrouwen speelde vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen PSV. Nadat de ploeg van Tommy Stroot vroeg in de wedstrijd op achterstand was gekomen scoorde Ellen Jansen in de tweede helft de gelijkmaker. De hoofdtrainer blikt kort terug op de wedstrijd tussen de nummer 2 en 4 van de ranglijst.

“Niet tevreden”
De openingstreffer viel al na 13 minuten. “Dat we binnen het eerste kwartier uit een vrije trap een tegengoal kregen is natuurlijk niet zoals wij de wedstrijd voor ogen hadden. We kennen de aanvallende kracht van PSV en weten dat we zeer sterk op onze hoede moeten zijn. Het tekent denk ik wel onze ploeg dat we ons niet van ons stuk laten brengen en altijd op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. De gelijkmaker van Ellen zorgt ervoor dat we in ieder geval een punt overhouden aan dit duel. Daar zijn we alleen niet tevreden mee, we willen altijd winnen. “

“Goede afsluiter”
Volgende week vrijdag staat de laatste wedstrijd van 2016 op het programma met een uitduel tegen ADO Den Haag. “Volgende week willen we een goede afsluiter van de eerste seizoenshelft. Met ADO als tegenstander dat Ajax op een 1-1 gelijkspel heeft gehouden is dat geen eenvoudige opgave maar wel een mooie slotwedstrijd van het jaar. Wij kijken er naar uit.”

Foto: Ron Jonker