06-12-2016

Het Nederlands vrouwenelftal belegt de komende maanden, ter voorbereiding op WEURO2017, een aantal tweedaagse trainingskampen op de KNVB Campus in Zeist. In de trainingsgroep voor de eerste stage, die op 12 en 13 december plaatsvindt, liefst 9 FC Twente-speelsters. Alleen speelsters die actief zijn in de Nederlandse competitie zijn uitgenodigd. 

Selectie Oranje 12/13 december
Eshly Bakker (FC Twente), Lineth Beerensteyn (FC Twente), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Kika van Es (Achilles ’29), Sisca Folkertsma (PSV), Anouk Hoogendijk (Ajax), Ellen Jansen (FC Twente), Renate Jansen (FC Twente), Danique Kerkdijk (FC Twente), Lize Kop (CTO Amsterdam), Jeslynn Kuijpers (PSV), Vanity Lewerissa (PSV), Barbara Lorsheijd (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Myrthe Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Jennifer Vreugdenhil (ADO Den Haag), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).