14-12-2016

Dylan George heeft woensdagmiddag een contract getekend bij FC Twente. De verbintenis loopt tot medio 2019 met de optie voor nog een seizoen. De 18-jarige aanvaller tekende zijn contract in het bijzijn van Jan van Halst en René Hake.

“Hier heb ik het toch allemaal voor gedaan de afgelopen jaren”, vertelt George. “Ik ben zeer blij dat FC Twente mij een contract heeft gegeven. Dit geeft mij veel vertrouwen en is ook een mooie beloning voor mijn prestaties.”

Dylan George is bezig aan zijn vijfde seizoen bij FC Twente en kwam ooit over als tweedejaars C-speler van RKVV DEM uit Beverwijk. “Ik heb mij de afgelopen jaren in de jeugdopleiding goed kunnen focussen op het voetbal en elk jaar een mooie groei door kunnen maken.”

Deze zomer begon Dylan George bij FC Twente onder 19, maar maakte hij in de voorbereiding op dit seizoen ook al zijn speelminuten in oefenwedstrijden van het eerste elftal. “Dat ik nu als tweedejaars A-speler al vaak bij de eerste selectie op het trainingsveld sta, had ik voor dit seizoen niet verwacht. Ik heb al enkele keren bij de wedstrijdselectie gezeten en dat is heel speciaal om als jonge speler mee te maken. Ik speel nu mijn wedstrijden bij Jong FC Twente, maar ik hoop dit seizoen mijn debuut te mogen maken in de Eredivisie. Dat is nu mijn streven.”

 

Foto’s: Ron Jonker

RJ161214 FCT28678