13-12-2016

Dejan Trajkovski heeft dinsdagmiddag zijn rentree gemaakt na zijn blessure. Trajkovski maakte in de oefenwedstrijd van Jong FC Twente bij FC Emmen zijn eerste speelminuten na zijn blessure, die hij vorige maand opliep in een interland met het Sloveense nationale elftal.

Jong FC Twente, dat zondag 18 december uit bij AFC haar laatste wedstrijd voor de winterstop speelt, verloor het oefenduel in Emmen met 3-2. Ruben de Jager en stagespeler Soufian Moro zorgden voor de Twentse goals. In het elftal maakten ook de stagespelers Quincy Kluivert en Mathieu van den Assem hun opwachting.

Trainer Paul Bosvelt: “Halverwege stond het 3-0 voor FC Emmen, wij speelden de eerste helft heel matig. Tijdens de rust hebben we nog eens aangegeven wat we verwachten. De tweede helft was van onze kant een stuk beter, we stonden beter en speelden een stuk rustiger en scoorden twee keer.  Ruben de Jager kopte een bal binnen uit de rebound en Soufian Moro schoot een vrije trap in de bovenhoek raak. In dit soort wedstrijden staat het resultaat niet voorop, maar gaat het vooral om het spel en in dit geval ook om  een indruk te krijgen van de drie stagespelers. We hebben vandaag een beter beeld van de jongens kunnen krijgen.”

Jong FC Emmen – Jong FC Twente 3-2 (3-0)

Scoreverloop
13′ Reinders 1-0
25′ Loen 2-0
37′ Maier 3-0
67′ De Jager 3-1
77′ Moro 3-2

Opstelling Jong FC Twente: Plattel, Van Duinen, Bernadina (46′ Woudstra), Mbikulu, Trajkovksi (46′ De Jager), Moro, Van den Assem, Grootenhuis, Quincy Kluivert (56′ Schets), Sahin (56′ Hoffman), Uyi-Olaye (46′ Brobbey)