19-11-2016

Dit weekeinde wachtte de FC Twente Voetbalacademie een divers programma. Onder 11 en Onder 12 speelden een toernooi, Onder 13 kwam in de beker in actie, Onder 16 werkte een oefenduel af en de andere teams van de academie speelden zaterdag of zondag een competitiewedstrijd.

Uitgelicht team: FC Twente onder 11, over het toernooi met de Nederlandse top.

Zaterdag 19 november

TijdTypeWedstrijdUitslag
10.00 uurToernooiFC Twente O11 toernooi bij SV Twello-
10.00 uurToernooiFC Twente O12 toernooi bij Vitesse-
10.00 uurBekerFC Twente O13 – De Graafschap O131 – 2
12.00 uurCompetitieFC Volendam O14 – FC Twente O143 – 0
12.00 uurCompetitieAlmere City O19 – FC Twente O193 – 0
14.30 uurCompetitieFC Twente O15 – Feyenoord O150 – 2
14.30 uurOefenFeyenoord O16 – FC Twente O161 – 0

Zondag 20 november

TijdTypeWedstrijdUitslag
11.00 uurCompetitieFC Twente O17 – NAC Breda O171 – 1

 

Minitoernooi FC Twente onder 11

Locatie: SV Twello, Zuiderlaan, Twello
Deelnemers: FC Twente, Ajax, PSV, Feyenoord, Vitesse en SC Heerenveen.

Wedstrijden FC Twente onder 11
FC Twente A – Feyenoord A: 1-3
FC Twente A – PSV A: 1-2
FC Twente A – SC Heerenveen A: 0-0
FC Twente A – Ajax A: 1-3
FC Twente A – Vitesse A: 3-0

FC Twente B – Feyenoord B: 1-6
FC Twente B – PSV B; 1-2
FC Twente B – Vitesse B: 0-8
FC Twente B – Ajax B: 0-1

Finaleronde
FC Twente A/B – Vitesse A: 4-1

Eindklassering FC Twente A en B: 9de en 10de.

Doelpuntenmakers: Robin van Duiven (2x), Joris Eppink (2x), Owen Panneflek (2x), Lucas Vennegoor of Hesselink, Mats Rots, Aymen Sliti, Dani Tijman en Jeppe Wijnreder.

Gespeeld: Jonah te Fruchte, Twan Mandema, Thijn Barkel, Kerem Coban, Robin van Duiven, Joris Eppink, Brian du Gardijn, Owen Panneflek, Mats Rots, Jannes Sassen, Christiaan Scholten, Aymen Sliti, Stan Struik, Dani Tijman, Tijn Tusveld, Liam Vasterink, Lucas Vennegoor of Hesselink, Jeppe Wijnreder.

 

Minitoernooi FC Twente onder 12

Locatie: Vitesse, Papendal, Arnhem
Deelnemers: FC Twente, Vitesse, AZ en ADO Den Haag.

Wedstrijden FC Twente onder 12
FC Twente A – Vitesse A: 0-1
FC Twente A – ADO Den Haag A: 1-1
FC Twente A – AZ A: 1-3

FC Twente B – Vitesse B: 0-1
FC Twente B – ADO Den Haag B: 6-1
FC Twente B – AZ B: 1-4

Finaleronde
FC Twente A – Vitesse B: 1-0
FC Twente B – Vitesse A: 1-2

Eindklassering FC Twente A: 3de
Eindklassering FC Twente B: 6de

Doelpuntenmakers: Diego van Oorschot (2x), Chiel Fransen (2x), Luca Renssen (2x), Rutger Scharenborg, Levi Koopman, Jop Tijink, Jayden de Jonge, Boris Davina.

Gespeeld: Sep van den Berg, Sjoerd Bouwhuis, Lars Bult, Boris Davina, Jason van Duiven, Chiel Fransen, Thimo Herr, Cas Hoepman, Jayden de Jonge, Levi Koopman, Xander Mulder, Diego van Oorschot, Tijn Peters, Luca Renssen, Jort Ribbers, Rutger Scharenborg, Adne Slot, Jop Tijink, Niek Veldhuis.

 

FC Twente O13 – De Graafschap O13: 1 – 2

FC Twente onder 13 is zaterdag uitgeschakeld in het bekertoernooi. De leeftijdsgenoten van De Graafschap trokken op het Trainingscentrum in Hengelo aan het langste eind: 1-2.

05′ Basar Onal 0-1
36′ Mert Bulut 0-2
45′ Elie Raterink 1-2 (assist: Dries Borggreve)

Opstelling FC Twente onder 13: Jur Tankink (45′ Finn Peters), Sylvan Vos (45′ Levi de Munck Mortier), Lasse Niehaus (27′ Tobias Mönnink), Gijs Bolk (45′ Stijn Bultman), Mika Lansink, Gijs Besselink, Ryan van den Burg, George Askaro (45′ Sander Sybrandy), Dries Borggreve (52′ Ephrem Aslan), Justin van Gelder (31′ Elie Raterink), Morris de Wilde (31′ Joran de Groot).

 

FC Volendam O14 – FC Twente O14: 3 – 0

FC Twente onder 14 heeft zaterdagmiddag de competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam verloren. In Volendam waren de gastheren met 3-0 te sterk. Bij de rust stond de thuisploeg al met 2-0 voor. Het lukte de Tukkers in de tweede helft niet daar verandering in te brengen.

09′ FC Volendam O14 1-0
32′ FC Volendam O14 2-0
66′ FC Volendam O14 3-0

Opstelling FC Twente onder 14: Sam Karssies, Boaz Rahajaan, Rutger Hesselink, Tyrese Voort (55’ Lukas Eixler), Bram Marsman, Sven Schoot Uiterkamp, Manuel Iylia, Stan ten Dam (35’ Jeroah Balabun), Deyon Boerleider (50’ Thom Weierink), Lars Herr, Mika Hopman.

 

FC Twente O15 – Feyenoord O15: 0 – 2

FC Twente onder 15 heeft zaterdagmiddag verloren van Feyenoord onder 15. De Rotterdammers waren met 0-2 te sterk in het competitieduel op het Trainingscentrum in Hengelo. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de bezoekers op voorsprong. De Tukkers zetten daar enkele kansen tegenover, maar een doelpunt leverde het niet op. In de slotfase sloeg Feyenoord onder 15 nog een keer toe.

02’ Abdelouafi Belarbi 0-1
70’ Robyn Esajas 0-2

Opstelling FC Twente onder 15: Max Wolfs, Caspian Dennen, Joost van de Belt, Tijs Velthuis, Chiel Olde Keizer, Max Rensink, Emilio Sorino Overmars (46’ Menno Ruijter), Lasse Wehmeyer (26’ Sem Scheperman), Simon Seppenwoolde, Wessel Hofste, Giovarny Sluiter.

 

Feyenoord O16 – FC Twente O16: 1 – 0

FC Twente onder 16 heeft zaterdag op bezoek in Rotterdam de oefenwedstrijd tegen Feyenoord onder 16 met 1-0 verloren. De gastheren kwamen in de eerste helft op voorsprong en gaven de minieme marge na de rust niet meer uit handen.

20′ Toshio Lake 1-0

Opstelling FC Twente onder 16: Viljani Sinisaldo, Stanislav Svetlosak, Fabio Paol, Casper Staring, Jayden Oosterwolde, Mees Hilgers, Djaniny Lopes Mendes, Luuk de Haan (41′ Gijs Olde Scholtenhuis), Leekwon Kinghorn, Daan Rots (41′ Thomas Bosch), Rick Nijkamp (41′ Thom Olde Weghuis).

 

FC Twente O17 – NAC Breda O17: 1 – 1

FC Twente onder 17 heeft zondag op het Trainingscentrum in Hengelo met 1-1 gelijkgespeeld tegen NAC Breda onder 17. De Tukkers blijven ondanks de remise koploper. Rohat Agca zette de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong en de bezoekers trokken de stand na de rust gelijk.

29′ Rohat Agca 1-0
56′ Gijs Kila 1-1

Opstelling FC Twente onder 17: Ennio van der Gouw, Jelmer van Oenen (55′ Stan Wonnink), Raymond Owusu-Ansah, Finn Kluiver, Roel Heemink, Dean Huiberts (62′ Cherinho Griffith), Rohat Agca, Jesse Bosch, Xhelal Terziqi, Hessel Oude Hengel, Omid Musawi.

 

Almere City O19 – FC Twente O19: 3 – 0

FC Twente onder 19 heeft zaterdagmiddag de competitiewedstrijd tegen Almere City verloren. Op bezoek in Flevoland gingen de Tukkers met 3-0 onderuit. De gastheren gingen bij rust al aan kop met een 1-0 tussenstand. In de tweede helft breidden ze de marge uit naar drie.

41’ Adrian Ramadani 1-0
49’ Lancine Bamba 2-0
84’ Anass Ahannach 3-0

Opstelling FC Twente onder 19: Diego Coret, Kelvin Oxfoort, Reluno Pinas, Mathijs Elderman, Jermain Diesfeldt, Huib Oversloot, Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer, Ryan Trotman (70’ Deabeas Owusu), Tim van de Schepop (52’ Stijn Meijer), Zeki Erkilinc (70’ Filip Arsic).

 

Onder 11 en Onder 19 speelden eerder deze week oefenwedstrijden.

Terugblik op het vorige weekeinde: uitslagen en statistieken & uitgelicht team.

Thuiswedstrijden worden gespeeld op het Trainingscentrum in Hengelo.