12-11-2016

Zaterdag stonden er voor de FC Twente Voetbalacademie vier competitiewedstrijden op het programma. FC Twente onder 14 werkte bij PEC Zwolle een toernooi af met wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle en Vitesse.

Uitgelicht team: FC Twente onder 15, interview met trainer Theo ten Caat.

Zaterdag 12 november

TijdTypeWedstrijdUitslag
10.00 uurCompetitieFC Twente O11 – Vitesse O1110 – 4
10.00 uurCompetitieFC Twente O13 – De Graafschap O133 – 3
11.00 uurToernooiFC Twente O14 bij PEC Zwolle-
12.00 uurCompetitieFC Twente O15 – SC Heerenveen O152 – 0
12.30 uurCompetitieMVV O12 – FC Twente O127 – 28

 

FC Twente O11 – Vitesse O11: 10 – 4

Doelpuntenmakers: Owen Panneflek (3x), Lucas Vennegoor of Hesselink (2x), Tije van den Beld, Christiaan Scholten, Liam Vasterink, Jeppe Wijnreder, Kerem Coban.

Gespeeld: Jonah te Fruchte, Twan Mandema, Thijn Barkel, Tije van den Beld, Kerem Coban, Joris Eppink, Brian de Gardijn, Owen Panneflek, Mats Rots, Jannes Sassen, Christiaan Scholten, Aymen Sliti, Stan Struik, Dani Tijman, Tijn Tusveld, Liam Vasterink, Lucas Vennegoor of Hesselink, Jeppe Wijnreder.

 

MVV O12 – FC Twente O12: 7 – 28

Doelpuntenmakers: Jason van Duiven (6x), Diego van Oorschot (4x), Boris Davina (4x), Levi Koopman (3x), Thimo Herr (2x), Jort Ribbers (2x), Sep van den Berg (2x), Rutger Scharenborg, Jayden de Jonge, Chiel Fransen, Luca Renssen, Jop Tijink.

Gespeeld: Sep van den Berg, Sjoerd Bouwhuis, Lars Bult, Boris Davina, Jason van Duiven, Chiel Fransen, Thimo Herr, Cas Hoepman, Jayden de Jonge, Levi Koopman, Xander Mulder, Diego van Oorschot, Tijn Peters, Luca Renssen, Jort Ribbers, Rutger Scharenborg, Adne Slot, Job Tijink, Niek Veldhuis.

 

FC Twente O13 – De Graafschap O13: 3 – 3

FC Twente onder 13 heeft zaterdagochtend de competitiewedstrijd tegen De Graafschap onder 13 afgesloten met een 3-3 gelijkspel. De Tukkers kwamen een vroege 0-2 achterstand te boven en leken met de overwinning aan de haal te gaan, maar de bezoekers uit Doetinchem trokken de stand in de slotfase alsnog gelijk. Aan de kant van FC Twente onder 13 scoorde Justin van Gelder drie keer.

04′ Mert Bulut 0-1
05′ Basar Onal 0-2
08′ Justin van Gelder 1-2 (assist: Dries Borggreve)
15′ Justin van Gelder 2-2 (assist: Manuel Iylia)
42′ Justin van Gelder 3-2 (assist: Dries Borggreve)
60′ Devin Haen 3-3

Opstelling FC Twente onder 13: Finn Peters (31′ Jur Tankink), Levi de Munck Mortier (31′ Mika Lansink), Tobias Mönnink (31′ Sylvan Vos), Gijs Bolk (44′ Lasse Niehaus), Stijn Bultman, Gijs Besselink (44′ George Askaro), Ryan van den Burg, Manuel Iylia (31′ Sander Sybrandy), Dries Borggreve (53′ Elie Raterink), Justin van Gelder (44′ Ephrem Aslan), Morris de Wilde (31′ Joran de Groot).

 

Drieluik FC Twente O14 bij PEC Zwolle

FC Twente onder 14 speelde zaterdag in Zwolle een drieluik met wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse en gastheer PEC Zwolle. Beide duels duurden twee keer twintig minuten. De ploeg van trainer Jeffrey de Visscher kwam in beide wedstrijden niet tot scoren.

FC Twente O14 – Vitesse O14: 0-1
FC Twente O14 – PEC Zwolle O14: 0-3

Gespeeld: Timo Jansink, Chiel Olde Keizer, Rutger Hesselink, Stan ten Dam, Bram Marsman, Thom Weierink, Jeroah Balabun, Sven Schoot Uiterkamp, Joris Slaghekke, Jayden Moore, Deyon Boerleider, Lukas Eixler, Lars Herr, Mika Hopman, Tyrese Voort.

 

FC Twente O15 – SC Heerenveen O15: 2 – 0

FC Twente onder 15 heeft zaterdag in de competitie goede zaken gedaan tegen de leeftijdsgenoten van SC Heerenveen. Op het Trainingscentrum in Hengelo wonnen de Tukkers met 2-0. Dankzij de overwinning pakt de ploeg van trainer Theo ten Caat de aansluiting met de middenmoot. 

35′ Wessel Hofste 1-0
65′ Simon Seppenwoolde 2-0

Opstelling FC Twente onder 15: Max Wolfs, Caspian Dennen, Joost van de Belt, Tijs Velthuis, Giovarny Sluiter, Max Bruns (30′ Wessel Hofste), Emilio Sorino Overmars (48′ Menno Ruijter), Lasse Wehmeyer, Max Rensink, Simon Seppenwoolde, Sem Scheperman.

 

Onder 13, Onder 16 en Onder 19 speelden deze week oefenwedstrijden.

Terugblik op het vorige weekeinde: uitslagen en statistieken & uitgelicht team.

Thuiswedstrijden worden gespeeld op het Trainingscentrum in Hengelo.