27-07-2016

FC Twente is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde gastheren en gastvrouwen om het huidige korps te versterken.  Je bent het visitekaartje van de club en maakt het de bezoekers zoveel mogelijk naar de zin tijdens wedstrijden en andere evenementen in De Grolsch Veste. Je bent mede bepalend voor de veiligheid en de sfeer in en om het stadion. Daarbij zie je toe op de controle van de toegangsbewijzen en wijs je de bezoekers op een vriendelijke wijze naar hun plaats.

Update: Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar

 

Profiel

Je bent ouder dan 18 jaar en inzetbaar op wedstrijddagen. Je bent hulpvaardig en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen en een representatief voorkomen. Je bent klantvriendelijk, doortastend en alert. Ook ben je van onbesproken gedrag en bereid dit te laten screenen. Tot slot ben je bereid de kledingvoorschriften na te leven, cursussen te volgen, instructiedagen bij te wonen en woon je in Enschede of nabije omgeving.

Wat bieden wij?

Een leuke en verantwoordelijke functie bij een prachtige club. Als gastheer/gastvrouw maak je onderdeel uit van onze FC Twente familie en werk je in een dynamische omgeving met een fantastisch publiek. Hier staat een vergoeding tegenover.

Solliciteren?

Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe jij aan het profiel? Vul dan het onderstaande formulier in.

 

 

 

Naam*

E-mailadres*

Straat en huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Geboortedatum*

Upload foto

Upload uw cv

Opmerkingen

Neem onderstaande code over om te kunnen versturen*:
captcha

*= verplicht