04-07-2016

Dinsdag 5 juli is om 11.00 uur de vrije verkoop voor alle supporters gestart via kaartverkoop.fctwente.nl. Vanaf dan kan iedereen een plek uitzoeken in De Grolsch Veste.  Met een seizoenkaart bezoek je niet alleen minstens zes wedstrijden gratis, maar heb je ook je eigen plek in het stadion en ontvang je 10% korting in de Fanstore. De prijzen van de seizoenkaarten zijn, net zoals de afgelopen vier jaar, niet verhoogd.

Bestellen-300x70

Ouder-kind kaarten / Jeugdkaart

Is je zoon of dochter na 1 juli 2004 geboren, dan kunnen jullie gebruik maken van het ouder-kind tarief in de daarvoor geldende vakken. Ben jij geboren na 1 juli 2000, dan kan je gebruik maken van het jeugdtarief. Om gebruik te maken van het 65+ tarief dien je geboren te zijn voor 1 juli 1951. Kijk voor alle informatie over de seizoenkaarten op fctwente.nl/seizoenkaart. Hier staat ook hoe je je seizoenkaart kan bestellen.

Let op! Indien je je seizoenkaart wilt uitlenen aan iemand die geen recht heeft op het kortingstarief, dan dien je bij te betalen bij de Supporters Service Unit voorafgaand aan de wedstrijd.

Nieuw: vak 128. Luxere stoelen op de eerste ring

Vanaf komend seizoen is het ook voor supporters mogelijk om een seizoenkaart te kopen in vak 128 op de Diekman tribune. Deze luxere stoelen op de lange zijde van de eerste ring kosten €385,-. Daarnaast kan je tegen bijbetaling (€115,- p.p.) ook toegang krijgen tot het Hatrans café onder vak 128. Het Hatrans café is open vanaf 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd.

De Grolsch Veste Plattegrond SCC groot