08-07-2016

Het beloftenteam van FC Twente speelde donderdagavond een benefietwedstrijd tegen Enter Vooruit. Het duel stond in het teken staan van KWF Kankerbestrijding. De vereniging zamelt geld in voor het onderzoek naar hersentumoren. Jong FC Twente won de wedstrijd met 0-7. Semir Gvozdjar scoorde vier keer voor de ploeg van trainer Paul Bosvelt. 

Enter Vooruit organiseerde deze wedstrijd met een speciale betekenis. Wiebe Oosterveen, voormalig speler van de eerste selectie van Enter Vooruit, werd een aantal jaren geleden tijdens een wedstrijd getroffen door een epileptische aanval. Na dit voorval werd er in het ziekenhuis onderzoek verricht en daarbij werd een hersentumor geconstateerd. Sindsdien heeft de speler al meerdere operaties en behandelingen moeten ondergaan.

Enter Vooruit – Jong FC Twente 0-7 (0-2)

Scoreverloop
12′ Mousslih 0-1
37′ Zschusschen 0-2
56′ Gvodzjar 0-3
65′ Gvodzjar 0-4
71′ Gvodzjar 0-5
85′ Gvodzjar 0-6
88′ Junte 0-7

Opstelling Jong FC Twente: Drommel, Woudstra, Roemeratoe, Van Duinen, Stenzel, Mbikulu, Mousslih, Vankan, Zschusschen, Sahin, Junte.

Wissels (allen gespeeld): Hoffman, Gvodzjar, Uyi-Olaye, Korporaal.

Foto’s: Ron Jonker

 

Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R)

Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R) Enter Vooruit - Jong FC Twente (L-R)