27-07-2016

FC Twente presenteert het nieuwe uitshirt voor komend seizoen. Het shirt van de nieuwe Engelse kledingleverancier Sondico is speciaal voor FC Twente ontworpen en heeft de kleur lichtblauw. Vanaf vandaag is het shirt te koop op shop.fctwente.nl en ook op de Open Dag kan het tenue worden aangeschaft. De prijzen bedragen 54,95 (JR) en 59,95 (SR).

Het nieuwe uitshirt is lichtblauw met grijze accenten in de kraag, rondom de schouders en op de mouwen. Net als bij het thuisshirt is het Twentse Ros subtiel verwerkt op de achterzijde. Het logo is, evenals de shirt kleur, lichtblauw. De witte bedrukking geeft de shirt- en kledingsponsoren extra aandacht. Het shirt is gemaakt van 100% lichtgewicht en hoogwaardig polyester. Met de Optivent-technology droogt het shirt snel, zodat het dragen onder alle omstandigheden comfortabel blijft.

Shirt-uit_16_17

Bestel het shirt nu als pre-order

Wil jij het uitshirt als eerste hebben? Pre-order het shirt dan nu op shop.fctwente.nl. De uitshirts worden geleverd zodra deze binnenkomen. Het shirt is tevens op de Open Dag (zondag 31 juli) verkrijgbaar.

button_preorder

Bedruk het shirt zoals jij het wilt. Daarnaast is het mogelijk om een Eredivisie-badge op het shirt te laten bedrukken. Let wel op, dit shirt valt vrij ruim uit. Bestel ten opzichte van voorgaande seizoenen een maat kleiner. In de Fanstore zijn vanaf zondag shirts beschikbaar van junior XL (maat 176) tot senior XL. De shirts kleiner dan junior XL of de senior XXL komen nog binnen.

Openingstijden en bereikbaarheid van de Fanstore vind je hier.

IMG_7700 IMG_7701 IMG_7699 IMG_7695