02-06-2016

SCC_achterkantOndanks de onzekerheid over volgend seizoen, hebben in deze fase van de voorbereiding inmiddels al 8.400 supporters hun seizoenkaart verlengd. Fantastisch dat deze grote groep supporters weer haar onvoorwaardelijke steun heeft uitgesproken in FC Twente. Die steun wordt zeer gewaardeerd en is bovendien een krachtig signaal.

Begin deze week werd bekend dat. gezien de laatste ontwikkelingen, en de onduidelijkheid over komend seizoen, de deadline van het verlengen van de seizoenkaart tot nader order uitgesteld. Zodra er een nieuwe deadline is, zal hierover worden bericht.

De seizoenkaartverkoop loopt via www.fctwenteleeft.nl. Huidige seizoenkaarthouders krijgen voorrang en kunnen als eerste hun plek verlengen, verplaatsen of overdragen via deze website. Ook is het mogelijk om dit in de Fanstore te doen, waarbij een medewerker helpt bij de verlenging.

Supporters die bij het verlengen via de website tegen problemen aanlopen, kunnen hun vraag mailen naar ticketing@fctwente.nl. De afdeling Service & Ticketing doet haar uiterste best om binnen één werkdag de e-mail te beantwoorden. Het is belangrijk om in de e-mail het relatienummer te vermelden (rood omcirkeld in de afbeelding hierboven). Op www.fctwenteleeft.nl staat een overzicht met antwoorden op de meest gestelde vragen.

Nog geen seizoenkaart? Schrijf je alvast in!

Supporters die momenteel geen seizoenkaart hebben kunnen zich vast inschrijven om voorrang te krijgen op de vrije verkoop. De data voor de supporters die op de wachtlijst staan (2 juni) en voor de start van de vrije verkoop (6 juni) worden eveneens opgeschoven. Zodra hiervoor nieuwe data zijn bepaald, wordt hierover bericht. Schrijf je nu in via fctwente.nl/ticketing/seizoenclubcard-2016-2017.

Omdat er nog geen duidelijkheid is over komend seizoen is betaling van de seizoenkaart vooralsnog alleen mogelijk via automatische incasso (contante betaling, PIN en iDEAL mogelijk als er duidelijkheid is). Let op: er wordt pas geïncasseerd zodra er zekerheid is over het behoud van de licentie voor de Eredivisie. Bij andere scenario’s zullen we de supporters die verlengd hebben om een nieuwe bevestiging vragen.