17-06-2016

Aan alle onzekerheid is eindelijk een einde gekomen: FC Twente speelt ook komend seizoen Eredivisie! Meer dan 9.000 supporters hebben reeds aangegeven hun seizoenkaart te verlengen. Een mooi en krachtig signaal. Samen lopen we de achterstand in. Nu vooruit!

Rondom de seizoenkaartverlenging is er nu ook volledige duidelijkheid.

Heb je al verlengd?

Seizoenkaarthouders die afgelopen weken hun kaart al hebben verlengd, ontvangen een e-mail met informatie over de automatische incasso van de seizoenkaart. De incasso vindt plaats vanaf 24 juni.

Heb je nog niet verlengd?

Huidige seizoenkaarthouders, die hun kaart nog niet hebben verlengd, kunnen tot en met 26 juni hun plek verlengen, verplaatsen of overdragen via de website www.fctwenteleeft.nl. Ook is het mogelijk om dit in de Fanstore te doen. Vanaf 20 juni is het alleen nog maar mogelijk om te betalen via iDEAL, PIN of contant. Wil je gebruik maken van automatisch incasso, dan moet je vóór maandag 20 juni je seizoenkaart(en) verlengen.

Nog geen seizoenkaart? Schrijf je nu in!

Supporters die nog geen seizoenkaart hebben, kunnen zich inschrijven om voorrang te krijgen op de vrije verkoop. De startdatum voor supporters die zich hebben ingeschreven is 30 juni, iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt voor 30 juni een e-mail met meer informatie. De vrije verkoop start 5 juli. Schrijf je in via fctwente.nl/ticketing/seizoenclubcard-2016-2017.

Vragen over de seizoenkaart?

Supporters die bij het verlengen via de website tegen problemen aanlopen, kunnen hun vraag mailen naar ticketing@fctwente.nl. De afdeling Service & Ticketing doet haar uiterste best om binnen 3 werkdagen de e-mail te beantwoorden. Het is belangrijk om in de e-mail het relatienummer te vermelden. Op www.fctwenteleeft.nl staat een overzicht met antwoorden op de meest gestelde vragen.