25-06-2016

Inmiddels hebben al ruim 1.100 supporters zich ingeschreven voor een seizoenkaart 2016-2017. Dit zijn supporters die momenteel geen seizoenkaart hebben. Zij krijgen voorrang op de vrije verkoop die op dinsdag 5 juli start. Opnieuw een geweldig signaal waarmee wordt aangetoond dat FC Twente Leeft! 

Op donderdag 30 juni start de verkoop van seizoenkaarten voor de supporters die zich hebben ingeschreven. Het is tot en met dinsdag 28 juni mogelijk om je in te schrijven via www.fctwente.nl/seizoenkaart en ook voorrang te krijgen op de seizoenkaartverkoop.  Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt op woensdag 29 juni een e-mail met informatie over de seizoenkaartverkoop.

Nog niet verlengd?

Op donderdag 30 juni komen alle plekken die niet zijn verlengd in de verkoop. Dus als je de seizoenkaart niet hebt verlengd is het mogelijk dat jouw plek aan een andere supporter wordt verkocht. Wil je jouw vaste plek niet verliezen? Verleng dan uiterlijk op zondag 26 juni je seizoenkaart via www.fctwenteleeft.nl.