28-06-2016

Inmiddels hebben ruim 14.000 supporters een seizoenkaart voor komend seizoen. Daarnaast hebben tot dusver 1.300 supporters zich ingeschreven voor een seizoenkaart. Een krachtig signaal van  de trouwe achterban dat achter FC Twente blijft staan. 

Maandag is er begonnen met het vrijmaken van de niet verlengde seizoenkaarten. Voor donderdag worden de vrijgekomen plaatsen niet verkocht, vanaf donderdag zijn alle beschikbare plaatsen beschikbaar voor supporters die zich hebben ingeschreven én huidige seizoenkaarthouders. Seizoenkaarthouders die alsnog willen verplaatsen, kunnen dit vanaf donderdag zelf regelen via kaartverkoop.fctwente.nl.
Meer informatie over het verplaatsen vind je in het bericht ‘Seizoenkaart 16/17: alsnog verplaatsen of verlengen?’.

Alsnog verlengen?

Heb je nog niet verlengd, maar wil je volgend jaar niet je plek kwijt zijn? Neem dan z.s.m. contact op met de afdeling Service & Ticketing via ticketing@fctwente.nl of bel tijdens kantooruren naar 053-852 57 77. Belangrijk is om in de e-mail je relatienummer, vak-rij-stoel en persoonlijke gegevens te vermelden.

Nog geen seizoenkaart?

Vandaag is de laatste kans voor supporters om zich in te schrijven voor een seizoenkaart. Zij krijgen dan vanaf donderdag de kans om hun plek uit te zoeken in het stadion, voordat de vrije verkoop op 5 juli van start gaat. Inschrijven kan via fctwente.nl/seizoenkaart.