30-06-2016

Vandaag kregen de supporters die zich hadden ingeschreven voor een seizoenkaart de mogelijkheid om hun eigen plek voor komend seizoen uit te zoeken in De Grolsch Veste. Hier werd direct volop gebruik van gemaakt, met als resultaat een tussenstand van 15.000 verkochte seizoenkaarten. Wederom een bevestiging van de grote steun voor FC Twente.

Tot dinsdag 5 juli krijgen de supporters die zich hebben ingeschreven de mogelijkheid om als eerste hun plek in het stadion uit te zoeken. Vanaf dinsdag begint de vrije verkoop en kan iedereen een seizoenkaart kopen via kaartverkoop.fctwente.nl. Met een seizoenkaart ben je altijd verzekerd van een vaste plek in het stadion en ontvang je 10% korting in de Fanstore, daarnaast bezoek je minimaal 6 wedstrijden per seizoen gratis.

Alsnog verplaatsen?

Ben jij een seizoenkaarthouder en wil je alsnog verplaatsen? Dan kan je vanaf vandaag een nieuwe plek uitzoeken in het stadion. Meer informatie over verplaatsen vind je in het bericht ‘Seizoenkaart 16/17: alsnog verplaatsen of verlengen?’.