26-06-2016

De voorbereiding is inmiddels alweer in volle gang, net als de seizoenkaartverkoop. Afgelopen periode hebben al meer dan 13.000 supporters hun seizoenkaart verlengd. Seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd kunnen dit tot en met zondag 26 juni (23.59 uur) doen via www.fctwenteleeft.nl .

Indien je voor maandag 27 juni niet hebt gereageerd kun je jouw vaste plek in De Grolsch Veste verliezen. Vanaf donderdag  30 juni worden alle plekken die niet zijn verlengd, aangeboden aan supporters die zich hebben ingeschreven voor een seizoenkaart in 2016-2017. Supporters die zijn ingeschreven krijgen voorrang op de vrije verkoop en kunnen dus vanaf donderdag als eerste een plek voor komend seizoen uitzoeken.

Wil je jouw plek niet verliezen?  Verleng dan uiterlijk zondag 26 juni via www.fctwenteleeft.nl of kom op zaterdag 25 juni naar Fanstore De Grolsch Veste (geopend van 11.00 tot 17.00 uur). Heb je problemen tijdens het verlengen, overdragen of verplaatsen. Mail dan naar ticketing@fctwente.nl en vermeldt daarbij je relatienummer, vak-rij-stoel en persoonsgegevens. Zo kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn.