30-05-2016

Ondanks de onzekerheid over volgend seizoen, hebben inmiddels 7500 supporters hun seizoenkaart verlengd. Die steun waarderen we zeer en is bovendien een krachtig signaal. Aanvankelijk hebben we aangegeven dat verlengen tot en met 31 mei (dinsdag a.s.) mogelijk is. Gezien de laatste ontwikkelingen, en de onduidelijkheid over komend seizoen, houden we voor de huidige seizoenkaarthouders hun plek langer vast. De deadline van 31 mei is dus tot nader order uitgesteld.

De seizoenkaartverkoop loopt via www.fctwenteleeft.nl. Huidige seizoenkaarthouders krijgen voorrang en kunnen als eerste hun plek verlengen, verplaatsen of overdragen via deze website. Ook is het mogelijk om dit in de Fanstore te doen, waarbij een medewerker helpt bij de verlenging. Dit kan dus ook nog na 31 mei. Zodra we een nieuwe deadline hebben, zullen we hierover berichten.SCC_achterkant

Supporters die bij het verlengen via de website tegen problemen aanlopen, kunnen hun vraag mailen naar ticketing@fctwente.nl. De afdeling Service & Ticketing doet haar uiterste best om binnen één werkdag de e-mail te beantwoorden. Het is belangrijk om in de e-mail het relatienummer te vermelden (rood omcirkeld in de afbeelding hierboven). Op www.fctwenteleeft.nl staat een overzicht met antwoorden op de meest gestelde vragen.

Nog geen seizoenkaart? Schrijf je alvast in!
Supporters die momenteel geen seizoenkaart hebben kunnen zich vast inschrijven om voorrang te krijgen op de vrije verkoop. De data voor de supporters die op de wachtlijst staan (2 juni) en voor de start van de vrije verkoop (6 juni) worden eveneens opgeschoven. Zodra hiervoor nieuwe data zijn bepaald, wordt hierover bericht. Schrijf je nu in via fctwente.nl/ticketing/seizoenclubcard-2016-2017.

Omdat er nog geen duidelijkheid is over komend seizoen is betaling van de seizoenkaart vooralsnog alleen mogelijk via automatische incasso (contante betaling, PIN en iDEAL mogelijk als er duidelijkheid is). Let op: er wordt pas geïncasseerd zodra er zekerheid is over het behoud van de licentie voor de Eredivisie. Bij andere scenario’s zullen we de supporters die verlengd hebben om een nieuwe bevestiging vragen.