19-05-2015

Bondscoach Guus Hiddink heeft Hakim Ziyech toegevoegd aan de selectie van Oranje. Voor de aanvaller is het de eerste maal dat hij wordt opgeroepen voor het Nederlands elftal, hij speelde eerder drie interlands voor Jong Oranje. 

 

Ziyech meldt zich na het weekend bij Oranje, dan begint voor de ploeg van Guus Hiddink op 26 mei de voorbereiding op de interland tegen Amerika (5 juni) en de kwalificatiewedstrijd tegen Letland (12 juni).

Dinsdag 26 mei staat in Hoenderloo de eerste training op het programma voor een groep (kandidaat)internationals die vrij is van nationale en internationale clubverplichtingen. De laatste oefensessie van die week vindt plaats op vrijdag 29 mei. Na deze trainingsstage maakt Hiddink zijn selectie met het oog op de interlands tegen de Verenigde Staten en Letland bekend.