04-09-2014

Luc Castaignos en Kyle Ebecilio hebben donderdagavond met Jong Oranje de wedstrijd tegen Jong Georgië verloren. Het duel dat in Deventer werd gespeeld eindigde in 0-1. In de Adelaarshorst speelden Castaignos en Ebecilio de gehele wedstrijd, Hakim Ziyech kwam niet in actie.

Maandag speelt Jong Oranje in Tilburg om 18.30 uur tegen hun leeftijdsgenoten uit Slowakije. Ebecilio is voor dat duel geschorst.

Internationals
Woensdag kwamen Andreas Bjelland en Kasper Kusk in actie met Denemarken. In Odense gingen de Denen met 1-2 onderuit tegen Turkije. Bjelland speelde de hele wedstrijd, Kusk kwam na de rust in het veld.

Het Nederlands Beloftenteam, met Peet Bijen in de selectie, verloor donderdagavond met 0-1 van Tsjechië. Bijen speelde de hele tweede helft.

Joachim Andersen speelde donderdag met Denemarken onder 19 tegen Noorwegen. De Denen wonnen met 2-1.

 

Foto’s: Bas Everhard.

BE__1198

BE1_8865 BE__1448 BE1_8874