27-07-2014

Felipe Gutiérrez is de komende tijd niet inzetbaar. Hij is met knieklachten teruggekeerd uit Chili en onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat er sprake is van letsel in zijn linkerknie. Nadat de knie tot rust is gekomen vindt er over enkele weken een operatie plaats.

Felipe Gutiérrez:  “Na het WK met Chili had ik ontzettend veel zin in een nieuw seizoen bij FC Twente. Voorlopig kan ik helaas niet spelen. Dat is een grote tegenvaller, maar ik ga er alles aan doen om weer fit te worden.”

Alfred Schreuder: “De blessure van Felipe is natuurlijk een domper, voor de ploeg, maar vooral voor hemzelf. Vorig seizoen speelde hij uitstekend en ook dit seizoen hadden we voor hem een belangrijke rol in gedachten. Ik weet dat hij er inderdaad alles aan zal doen om weer fit terug te keren. We zullen hem missen, maar ik heb veel vertrouwen in deze selectie.”