16-08-2013

De all-time clubtopscorer van FC Twente, Blaise Nkufo, is dit weekend op bezoek bij de Enschedese club. FC Twente organiseert zaterdagmiddag (17 augustus) voor haar supporters  een uniek moment met Blaise Nkufo in de Fanstore bij De Grolsch Veste. Deze middag kun jij vanaf 15.00 uur de handtekening van Blaise Nkufo of een foto met de clubtopscorer aller tijden scoren.

Win een fotoshoot met Blaise Nkufo en de kampioensschaal

Iedereen die morgen €25,- besteed in de Fanstore maakt bovendien nog kans op een zeer exclusieve prijs. In de Fanstore ontvang je dan zaterdag een lot voor de verloting die om 16.00 uur in de Fanstore plaatsvindt. Daarbij maak je kans op:

  • 10x een exclusieve fotoshoot met Blaise Nkufo en de kampioensschaal door topfotograaf Stefan Schipper (direct na de verloting);
  • 25 x 2 kaarten voor de wedstrijd FC Twente – FC Utrecht.

Gratis shirtbedrukking
Wanneer je zaterdag in de Fanstore een FC Twente-wedstrijdshirt koopt, kun je gratis het rugnummer en je naam op het shirt laten drukken. Dit geldt alleen zaterdag 17 augustus in Fanstore De Grolsch Veste.

Verder is zaterdag het FC Twente Museum geopend en zijn de FC Twente voetballen in de aanbieding, van € 19,95 voor € 15,-.

Kom zaterdag dus ook naar de FC Twente Fanstore in De Grolsch Veste!

De Fanstore bij De Grolsch Veste is zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend.