30-07-2013

Bilal Ould-Chikh heeft een contract getekend bij FC Twente. De zestienjarige aanvaller, speler van FC Twente A1, maakte afgelopen seizoen deel uit van de selectie van Oranje onder 16.

Bilal Ould-Chikh maakte vorig seizoen de overstap van de jeugdopleiding van Willem II naar de FC Twente Voetbalacademie. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van RBC Roosendaal en Feyenoord.

Bilal Ould-Chikh: “Ik ben blij met mijn contract bij FC Twente. De overgang die ik vorig jaar gemaakt heb is een goede stap geweest. Vanaf het begin was het gevoel bij FC Twente goed. Ik merk dat ik een mooie groei heb doorgemaakt in mijn eerste jaar bij FC Twente en ik wil komend seizoen nieuwe stappen maken.”

Technisch Manager Cees Lok: “Bilal heeft in zijn eerste seizoen bij FC Twente laten zien een zeer getalenteerde speler te zijn. De ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt heeft onder meer geresulteerd in een uitnodiging voor de selectie van Oranje onder 16. We zijn verheugd dat Bilal een contract heeft getekend bij FC Twente. We bieden hem hiermee de kans om als talentvolle speler verder door te groeien bij FC Twente.”

Foto: Bilal Ould-Chikh tekent in het bijzijn van John van Miert (Hoofd Opleidingen Organisatorische Zaken) zijn contract.