24-04-2013

De FC Twente Voetbalacademie neemt bij de club een prominente plaats in. Continu is FC Twente op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van de voetbalacademie te vergroten. Het beleid is erop gericht om spelers vanuit de eigen opleiding door te laten stromen naar de eerste selectie.

Zeer talentvolle jeugdspelers vanaf 16 jaar (nationaal en internationaal) kunnen op jeugdige leeftijd in de voetbalacademie worden opgenomen. Deze spelers worden ondergebracht in gastgezinnen. In de gastgezinnen worden de spelers verzorgd. De spelers hebben daarbij de beschikking over een eigen kamer waar ze kunnen slapen, recreëren en studeren.

De voetbalacademie is op zoek naar gezinnen die per direct in staat zijn invulling te geven aan onze vraag om tot uitbreiding van het aantal gastgezinnen te komen. Als u interesse heeft om als gastgezin in aanmerking te komen, kunt u contact opnemen met de voetbalacademie via onderstaande gegevens:

FC Twente Voetbalacademie
T.a.v. Bas Schreurs
Postbus 564
7500 AN Enschede

Of per e-mail: b.schreurs@fctwente.nl