02-02-2013

Zaterdagmiddag werd de vernieuwde Fanstore in De Grolsch Veste geopend. De belangstelling was enorm en de reacties waren erg positief. In samenwerking met teamwear partner Nike onderging de Fanstore een grote metamorfose en heeft nu niet alleen een breed assortiment aan FC Twente-artikelen, maar ook diverse artikelen uit de Nike-collectie. Het resultaat van de verbouwing mag er zijn.

Nieuwe uitstraling

Samen met teamwear partner Nike is er afgelopen tijd aan een nieuw concept gewerkt. “We wilden de Fanstore in De Grolsch Veste een nieuwe uitstraling geven”, zegt Helmut Dasselaar, Hoofd Merchandising bij FC Twente. “Daar waar voorheen over Fanshop gesproken werd, zal voortaan de naam Fanstore gebruikt worden. Een naam die beter bij onze nieuwe winkel past.” Naast het uitgebreide assortiment FC Twente-artikelen, zijn er in de Fanstore ook diverse Nike-producten te koop. “Het is een extra toevoeging voor de supporters dat bij ons ook bijvoorbeeld Nike-voetbalschoenen, sporttassen, keeperhandschoenen, scheenbeschermers en andere accessoires te verkrijgen zijn.”

Openingstijden in openingsweek

Zondag 3 februari           12.00 uur – 14.30 uur / 16.15 uur – 17.30 uur
Maandag 4 februari       09.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag 5 februari          09.00 uur – 17.00 uur
Woensdag 6 februari     09.00 uur – 19.00 uur

Reguliere openingstijden FC Twente Fanstore:
Maandag 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m Vrijdag 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag 11.00 – 17.00 uur

Op wedstrijddagen 2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd geopend, en 1 uur na de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd gesloten.

Een foto impressie van de opening en van de inrichting van de nieuwe Fanstore.

Foto’s Frank Hillen