21-11-2012

De selectie van FC Twente reist woensdagmorgen af naar het Duitse Hannover, waar donderdag om 19.00 uur de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Hannover 96 wordt gespeeld. Vandaag heeft Trainer/Coach Steve McClaren de selectie bekend gemaakt voor het Europese treffen.

Selectie FC Twente voor duel met Hannover 96: Boschker, Fernandes, Bednarek, Rosales, Breukers, Douglas, Wisgerhof, Bengtsson, Boyata, Braafheid, Cornelisse, Brama, Fer, Janssen, Gutiérrez, Pelupessy, Tadic, Castaignos, Bulykin, Born.

Niet inzetbaar
De geblesseerden Nikolay Mihaylov, Jerson Cabral, Denny Landzaat, Robbert Schilder en Nacer Chadli reizen vandaag niet met FC Twente mee naar Hannover. Nicky Kuiper en Edwin Gyasi zijn niet speelgerechtigd voor Europese wedstrijden.

Vanavond traint FC Twente in het stadion van Hannover 96. Voorafgaand aan deze trainingsessie vindt de gebruikelijke persconferentie met Trainer/Coach Steve McClaren en een speler plaats.

De wedstrijd wordt donderdag live uitgezonden op RTL 7 en is live te beluisteren via FC Twente Radio. De komende dagen word je via FC Twente.nl en de officiële Twitter en Facebook van FC Twente op de hoogte gehouden van de Europese ontmoeting met Hannover.