26-10-2012

Per 1 november a.s. gaat Peters Project Catering verder onder de vlag van FC Twente en wordt geïntegreerd binnen FC Twente Meetings & Events. Vanaf de ingebruikname van het Arke Stadion, de huidige Grolsch Veste, in 1998 verzorgt Peters Project Catering de publiekscatering op de eerste ring. In de afgelopen jaren is Peters Project Catering een begrip geworden en niet meer weg te denken uit het stadion. Aangezien FC Twente ervoor heeft gekozen de catering in het stadion volledig in eigen beheer te doen, is gekozen voor deze opzet, waarbij de kwaliteiten van Peters Project Catering en FC Twente in de catering zullen worden samengebracht met als doel de bezoekers in het stadion optimaal van dienst te zijn.

Harry Peters jr. treedt in dienst van FC Twente, de familie blijft nauw betrokken en de medewerkers blijven werkzaam in het stadion.

Joop Munsterman: “We zijn blij dat we deze overeenkomst hebben bereikt. Sinds de oprichting van het huidige stadion heeft Peters de catering in de gracht tot grote tevredenheid voor onze supporters verzorgd. Door deze overeenkomst wordt dit gecontinueerd. Daarnaast zullen de producten in de toekomst voor zover mogelijk in het hele stadion verkrijgbaar zijn.”

Harry Peters sr.: “Vanaf de bouw van het Arke stadion voorzien we de supporters van FC Twente op diverse verkooppunten in de gracht met heel veel plezier van dranken en een lekkere snack, waarbij het broodje beenham natuurlijk een grote populariteit geniet. We zijn blij dat door deze overeenkomst de supporters ook in de toekomst op hetzelfde kwaliteitsniveau bediend blijven.’