08-10-2012

Vanmiddag kreeg Douglas bericht dat hij was toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. Hij stapte direct in de auto en meldde zich in Noordwijk bij de selectie van bondscoach Louis van Gaal. Vanavond stapte de FC Twente-speler met Oranje het trainingsveld op van Quick Boys in Katwijk.

Na de training reageerde Douglas op zijn selectie voor Oranje. “Ik ben heel blij”, vertelde de verdediger van FC Twente, die sinds vorig jaar een Nederlands paspoort heeft. “Voor mij is het een heel bijzondere dag. Toen ik het nieuws hoorde heb ik direct mijn moeder gebeld. Op dit moment heb ik gewacht en het voelt goed. Ik ben blij met de kans die ik nu krijg bij Oranje en ik wil me graag laten zien.”

Oranje speelt vrijdag een WK-kwalificatieduel tegen Andorra en treft dinsdag in Boekarest Roemenië.

 

Foto’s: Hans van Duijn