07-09-2012

Diverse spelers van FC Twente zijn deze week opgeroepen voor vertegenwoordigende elftallen. Hieronder een overzicht van de spelers die vrijdag in actie kwamen.

Leroy Fer
De middenvelder van FC Twente speelde vrijdagavond met Oranje de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Nederland won in Amsterdam door treffers van Robin van Persie en Luciano Narsingh (2-0). Leroy Fer kwam kort na rust in het veld voor Jordy Clasie. Dinsdag neemt Nederland het in Boedapest op tegen Hongarije.

Nikolay Mihaylov
Bulgarije begon vrijdag haar kwalificatiereeks in eigen land met de wedstrijd tegen Italië. Doelman Nikolay Mihaylov speelde de gehele wedstrijd en zag zijn team met 2-2 gelijkspelen tegen Italië. Dinsdag speelt Mihaylov met Bulgarije opnieuw thuis. Dan tegen Armenië.

Roberto Rosales
Venezuela speelt deze week twee uitwedstrijden. Vrijdagavond nam Rosales het met zijn land op tegen Peru en ging met 2-1 onderuit. Dinsdag speelt Venezuela tegen Paraguay.

Dusan Tadic
De aanvaller van FC Twente maakt deel uit van de selectie van Servië. Tadic nam het zaterdag in Glasgow op tegen Schotland en speelde met 0-0 gelijk. Tadic kwam na een uur spelen als invaller in het veld. Dinsdag wacht in Novi Sad de kwalificatiewedstrijd tegen Wales.

Jerson Cabral
Jerson Cabral won vrijdagavond met Jong Oranje van Jong Oostenrijk. In Tilburg werd het 4-1.Cabral kwam een kwartier voor tijd in het veld.

Dedryck Boyata
De verdediger FC Twente maakt deel uit van de selectie van Jong België. Boyata speelde donderdag met zijn land een kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen en verloor met 3-1. Boyata speelde als aanvoerder de gehele wedstrijd. Maandag treft Jong België Jong IJsland.