20-06-2011

Co Adriaanse wordt de nieuwe Trainer/Manager Technische Zaken van FC Twente. De 63-jarige trainer volgt in Enschede de onlangs vertrokken Michel Preud’homme op. Volgende week zal Adriaanse beginnen in Enschede. De komende week worden de trainingen geleid door de assistent-trainers Alfred Schreuder, Boudewijn Pahlplatz en Youri Mulder. Co Adriaanse zal begin volgende week worden gepresenteerd.

Voorzitter Joop Munsterman: “Hij was voor ons de eerste en enige optie. We zijn als club ontzettend blij dat hij deze uitdaging aangaat. Er was vanaf het begin een goed contact. Onze technische mensen hebben uitgebreid met hem gesproken en zondag in de loop van de dag hebben we de zaak afgerond. Met Adriaanse is de technische staf van de eerste selectie voor komend seizoen compleet. Volgende week zal hij arriveren en worden voorgesteld.”

 

De persconferentie volgende week zal live te volgen zijn via FC Twente Radio.