15-10-2010

Dario Tanda is door KNVB-coach Ruud Dokter geselecteerd voor het Nederlands Elftal onder 16 jaar dat van 24 t/m 31 oktober deelneemt aan een internationaal toernooi in de Franse regio Val-du-Marne. Doelman Jeroen van Sluijters staat voor dit toernooi op de stand-by lijst.

De complete selectie ziet er als volg uit: Becker, Bijl, Kishna (allen Ajax), Haye, Hoogdorp (beiden AZ), Hendriks (De Graafschap), Hendrix, Sanoh (beiden PSV), Ake, Trindade de Vilhena (beiden Feyenoord/Excelsior), van Beers, van den Boomen, Derkx, Ramlal (allen Willem II/RKC), Walsh (RSC Anderlecht), Garden, Janssen (beiden Sparta Rotterdam) en Tanda (FC Twente).

Oranje onder 16 speelt in Frankrijk drie wedstrijden:
26 oktober, 16.00 uur: Nederland – Frankrijk (Vitry sur Seine)
28 oktober, 14.00 uur: Nederland – Portugal (Sucy en Brie)
30 oktober, 14.00 uur: Nederland – Noorwegen (Bonneuil sur Marne)