22-07-2008

De FC Twente Fanshop heeft voor haar jongste fans wel een heel mooie toevoeging op haar assortiment: de FC Twente slaapkamer. Bij de Fanshop en Van Gils Woonpromenade in Oldenzaal zijn de nieuwe artikelen te koop. Slapen in een echt FC Twente bed , je huiswerk maken op een FC Twente bureau en spelen op je eigen FC Twente tafel. Het is nu allemaal mogelijk.

Helmut Dasselaar , bij FC Twente verantwoordelijk voor de merchandising, merkt een toenemende vraag naar FC Twente producten. “De groei van de laatste jaren zet alleen maar door. Dat komt natuurlijk ook door de prestaties op het veld, het stadion dat wordt uitgebreid en de club die op alle onderdelen volop in beweging is. We streven er dan ook naar ons assortiment maandelijks uit te breiden met drie producten. Deze slaapkamer past daar natuurlijk prima bij.”

Ook steeds meer jonge FC Twente fans besteden hun zakgeld in de Fanshop en zetten hun lijstje met verjaardagswensen vol met artikelen van FC Twente. De slaapkamer is dan ook een erg mooie toevoeging op het assortiment. Dasselaar: “We hadden al dekbedovertrekken, pyjama’s, sloffen, behang en dergelijke, maar met de nieuwe artikelen is het echt compleet.”

De fanshop van FC Twente is iedere dag geopend. Maandag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur, de andere werkdagen vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is het geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Ook Van Gils Woonpromenade is dagelijks geopend (www.vangils.nl).

Prijzen                       
Bed                  €149.95 (€199 incl. matras)
Stoel                 €24.95
Tafel                 €39.95
Bureau              €59.95
Groeimeter        €19.95
Kapstok            €19.95

 

 

Foto’s: Theo Temmink